Skip to content

Mu’min ASFIEYA

Rangkaian Produk penjagaan diri khusus untuk para wanita cantik dan anggun

TALKUM WANGI PENCERAH – ANGGUN

Talkum Wangi Pencerah Mu’min Asfieya berumusan khas dengan bedak tulen halus dan campuran wangian bunga, buah-buahan manis dan vanila bagi membangkitkan keanggunan anda. Diperkayakan dengan Ekstrak Likoris dan Susu Kambing sejati untuk mencerahkan dan melembutkan kulit. Juga mengandungi Pelindung UV bagi perlindungan dari sinaran UV.


 

TALKUM WANGI PENCERAH – ABADI

Talkum Wangi Pencerah Mu’min Asfieya berumusan khas dengan bedak tulen halus dan campuran wangian bunga, buah sitrus, hijauan segar dan manisan madu bagi melambangkan penampilan suci dan abadi. Diperkayakan dengan Ekstrak Likoris dan Pati Zaitun asli untuk mencerahkan dan melembutkan kulit anda. Juga mengandungi Pelindung UV bagi perlindungan dari sinaran UV.


TALKUM WANGI PENCERAH – AYU

Talkum Wangi Pencerah Mu’min Asfieya berumusan khas dengan bedak tulen halus dan campuran wangian berkayu, bunga dan buah-buahan bagi menyerlahkan keayuan anda. Diperkayakan dengan dua jenis Pencerah Kulit asli iaitu ekstrak-ekstrak Likoris dan Mulberi untuk mencerahkan kulit anda. Juga mengandungi Pelindung UV bagi perlindungan dari sinaran UV.