Skip to content

Ubat Gigi Mu’min Max Oral Care

Setiap orang idamkan gigi yang bersih dan sihat. Bakteria pula adalah punca nafas berbau serta kerosakan gigi.

Dengan menjaga kebersihan gigi, gigi akan menjadi lebih bersih dan pembiakan bakteria dapat dihindari.

Ubat Gigi Max Oral Care Mu’min – Pro Clean adalah dirumuskan khas dengan Isonet Calcium Complex dan Partikel Pembersih Mikro untuk membersih gigi anda dengan lebih berkesan supaya gigi tetap bersih, sihat serta nafas yang segar.

Ubat Gigi Max Oral Care Mu’min – Pro Clean adalah dirumuskan khas dengan Isonet Calcium Complex dan Partikel Pembersih Mikro untuk membersih gigi anda dengan lebih berkesan supaya gigi tetap bersih, sihat serta nafas yang segar.

Saiz : 160 Gram

Gigi putih dan bersih memang cantik dipandang.

Gigi boleh menjadi kurang putih akibat makan dan minum bahan-bahan yang berwarna misalan dengan kandungan kopi dan kunyit.

Ubat Gigi Max Oral Care Mu’min – Whitening adalah dirumuskan khas dengan Isonet Calcium Complex dan tambahan Partikel Pembersih Mikro untuk membersih gigi supaya gigi menjadi lebih bersih dan lebih putih.

Saiz : 160g

Gigi menjadi sensitif akibat beberapa sebab antaranya enamel gigi sudah terhakis, terdapat garis retak di gigi atau kaviti gigi.

Sekiranya dentin gigi terdedah akibat gusi yang lemah atau terhakis, gigi akan terasa sakit apabila minum minuman yang sejuk, panas atau terlalu manis.

Ubat Gigi Max Oral Care Mu’min – Sensitive adalah dirumuskan khas dengan Isonet Calcium Complex dan Potassium Nitrate untuk membersih gigi sensitif dengan lebih berkesan.

Potassium Nitrate telah dibuktikan secara kilinikal untuk mengatasi sakit gigi sensitif dengan melindungi hujung-hujung saraf yang terdedah

Saiz : 160 Gram

Gusi dan gigi yang sihat dan cantik memberikan penampilan yang lebih yakin. Mu’min, peneraju ubat gigi halal di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian ubat gigi profesional, Max Oral Care yang dirumuskan khas dengan bahan-bahan semulajadi supaya selamat jika tertelan.Rangkaian Ubat Gigi Mu’min Max Oral Care adalah dirumuskan khas dengan Isonet Calcium Complex untuk penjagaan dan perlindungan gigi dan gusi yang lengkap dan terbaik.

 

Isonet Calcium Complex

Isonet Calcium Complex adalah terdiri daripada campuran bahan-bahan semulajadi seperti berikut yang lembut pada gusi serta memberi perlindungan anti bakteria dan anti-kaviti gigi

Kelebihan Ubat Gigi MU'MIN

  • Tanpa Fluorida – Beberapa kajian mendapati Dos  yang terlebih mungkin memudaratkan kesihatan.
  • Tanpa Triclosan -Beberapa kajian mendapati Dos Triclosan yang terlebih, terutama jika bercampur dengan klorin daripada air, mungkin memudaratkan kesihatan.
  • Tanpa Alkohol -Ubat Gigi Mu’min selamat digunakan tanpa was-was Tanpa bahan-bahan berasaskan haiwan -Ubat Gigi Mu’min selamat digunakan tanpa was-was.